Zašto odabrati Neyes Brows?

Oblikovanje obrva metodom Neyes Brows

Metoda Neyes Brows osmišljena je za oblikovanje prirodnih obrva na prirodan način čime se obrve obnavljaju i postaju upravo onakve kakve ih oduvijek želite. Metodu razvija Günter Krause koji već više od 25 godina slovi kao jedan od vodećih njemačkih stručnjaka u području kozmetike. Riječ je o neinvazivnoj metodi kod koje klijentica neposredno nakon tretmana bez ikakvih poteškoća smije nastavi obavljati svoje dnevne obaveze, čak i otići na posao.

Postupak je u potpunosti personaliziran. Budući da je oblikovanje personalizirano, oblik obrva temelji se na preciznim mjerenjima vašeg lica i iscrtavanju okvira nakon početnog bojenja. Potom će uslijediti koraci kojima će stilist optimalno naglasiti prirodne crte lica. Tijekom Neyes Brows tretmana obrve se tretiraju voskom i nitima te po potrebi fino oblikuju pincetom.

Tijekom postupka koriste se isključivo materijali vrhunske kakvoće (voskovi, boje, niti…). Voskovi korišteni u radu osmišljeni su za različite tipove kože: primjereni su i za osobe s osjetljivom i tankom kožom.

Za prvi tretman potrebno je odvojiti približno 1 sat koliko traje cijeli postupak. Prvi tretman uključuje prvo savjetovanje s klijentom te mjerenje obrva. Potom klijent odabire odgovarajuću boju a stilist izrađuje personaliziranu šablonu.

30 do 90 dana nakon tretmana savjetujemo korekciju obrva za koju je potrebno odvojiti 30 do 45 minuta.

Na fotografijama je prikazan Neyes Brows postupak.

Više o metodi Neyes Brows...

Potpuno prirodne, prirodno savršene!

ODABERI SALON I ZATRAŽI TERMIN